Det siger vores kunder om os

Tilfredse kunder og samarbejdspartnere er essentielt for os hos ASG Digital, og vi sætter stor pris på hver og én – hvor vi har konstant fokus på vores kunder og deres behov. For os bygger et godt samarbejde i høj grad på tillid og ansvarlighed.

Som forhandler giver det os et lynhurtigt overblik i priser og forsikringsmuligheder.

Hos Sjællands Automægler har vi stor glæde af ASG CARE forhandlerportal. Som forhandler giver det os et lynhurtigt overblik i priser og forsikringsmuligheder, hvilket betyder, at vi kan tilbyde kunden den rette bilforsikring - det er god service!

Arsim Janova & Alexander Kjærgaard

Sjællands Automægler

Processen er enkel og hurtig

Med ASG CARE forhandlerportal er vi i stand til at præsentere vores kunder for attraktive bilforsikringer, uanset om det er ved leasing eller køb. Vi indtaster blot bilens registrerings- eller stelnummer i beregneren, og vælger den pris og dækning, der passer bedst til kundens behov. Processen er enkel og hurtig.

Casper Juul

Innocar, Salgschef

Jeg er meget tilfreds med ASG Drivlinje forsikring!

Jeg blev anbefalet forsikringen efter grundig vejledning hos min leasingrådgiver, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.
Den har faktisk vist sig at være alle pengene værd. Jeg har netop været ude for at føleren i min katalysator på min AUDI Q7 gik i stykker. Forsikringen har frit værkstedsvalg, så jeg fik hurtigt bilen på mit lokale værksted og dækket alle reparationsomkostningerne via min ASG Drivlinje forsikring.

Hans Christian Christensen

Brightr Group ApS

For os ville det manuelt tage op til 45 minutter at beregne en afgift – med ASG tager det kun 15 minutter.

Vi får en registreringsafgift lynhurtigt, så vi har et overblik over prisen på bilen. Vi sparer tid, og vi ved, at vi har en motor, der kan hjælpe os. For os ville det manuelt tage op til 45 minutter at beregne en afgift – med ASG tager det kun 15 minutter.

Jacob Givskov Nielsen

Indehaver, sælger / Kraft Biler

Det gør dagligdagen nemmere for os.

Det er et let og brugervenligt system, der gør det let at bruge og forstå. Det gør dagligdagen nemmere for os.

Marianne Markussen

Salg / Global Car Leasing

Jeg sparer tid og skal ikke bekymre mig, når jeg er kunde hos ASG Digital.

ASG har lettet en stor byrde for mig ved at automatisere beregningen af afgifter. Som kunde behøver jeg ikke bekymre mig om problemer. De er ekstremt serviceminded og søde at tale med, og der går ikke lang tid fra en mail er sendt afsted til de ringer os op eller vender tilbage. De forstår at imødekomme kundernes behov og ønsker.

Nanna Christensen

Indkøb & Afgifter / Per Christensen

ASG Digital agerer sparringspartner og leverer dokumentationen for beregningen.

Manuelle beregninger giver store udsving i priser. Den fuldautomatiske afgiftsberegner har givet os mulighed for at levere en ensartet pris uden alt for mange udsving. ASG agerer sparringspartner og leverer dokumentationen for beregningen.

Marco Skude Larsen

Salgsleder / Jemax

ASG Digital ved, hvad de snakker om.

ASG Digital yder personlig og professionel rådgivning. De ved hvem kunderne er og er altid nemme at få fat på. De har stor knowhow og viden omkring deres produkter – de ved, hvad de snakker om.

Finn Jacobsen

Indehaver / Jacon

nyheder i din indbakke

Klar til at digitalisere din forretning?

Kontakt os