Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar til at tage imod dig på både telefon og e-mail. Du kan også udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt inden for 24 timer.

  Har du spørgsmål?

  Vi er her for at hjælpe dig. Har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, er du altid velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan får jeg adgang til ASG Digitals løsninger?

  Du kan tilmelde dig vores fuldautomatiske afgiftsberegner via linket her eller udforske flere af vores digitale løsninger til autobranchen med en gratis demo.

  Hvordan bliver jeg faktureret?

  Hvis du har spørgsmål til fakturering af vores produkter og services, kan du læse vores handelsbetingelser og/eller vores abonnementsbetingelser. Hvis du har øvrige spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@asg-digital.dk eller +45 70 70 72 27

  Hvad er ASGs ansvar ved afgiftsberegninger?

  Afgiftsberegneren leverer udelukkende en forhåndsvurdering af registreringsafgiften baseret på det aktuelle øjebliksbillede af markedsudbuddet for den ønskede biltype og ekstraudstyr. Det er altid brugerens eget ansvar at kontrollere forhåndsvurderingen for relevante modeller og udstyrsniveauer i forhold til det ønskede køretøj.

  ASG Digital påtager sig ikke ansvaret for eventuelle skrive- eller tastefejl i forbindelse med angivelse af priser og vurderinger.

  Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

  Ønsker du at opsige dit abonnement på en eller flere af vores digitale løsninger bedes du kontakte os på info@asg-digital.dk

  Vær opmærksom på opsigelsesperioden, som du kan finde i vores abonnementsbetingelser.

  nyheder i din indbakke

  Klar til at digitalisere din forretning?

  Kontakt os