Udvid din forretning medsplitleasing

Som SplitleasingDanmark forhandler får du professionel administration og ekspertise inden for splitleasing. Vi klæder dig på til salg og rådgivning af splitleasing, så dine kunder kan undgå firmabilsbeskatningen.

Anvendt af

Dine fordele som splitleasingforhandler

01

Mersalgsmuligheder

Ved at tilbyde splitleasing kan du øge dine mersalgsmuligheder, da kunderne måske har råd til en højere bilmodel eller ekstraudstyr, som de ellers ikke ville have overvejet.

02

Høj gentegningsprocent

Splitleasingaftaler strækker sig typisk over længere perioder, hvilket betyder, at du kan opbygge langvarige kunderelationer og sikre vedvarende indtjeningskilder.

03

Styrket konkurrenceevne

Opnå en styrket konkurrenceevne på markedet ved at udvide dine finansieringsmuligheder og tilbyde splitleasing.

04

Udvid kundekreds

Med splitleasing kan du tiltrække flere kundegrupper, herunder selvstændige erhvervsdrivende, der ønsker at undgå firmabilsbeskatning.

05

Økonomiske besparelser

Splitleasing giver dine kunder mulighed for at undgå firmabilsbeskatning og dermed spare penge. Det kan give dem større økonomisk fleksibilitet og øget tilfredshed i købsoplevelsen.

Din samarbejdspartner til effektiv administration af splitleasing

Hos SplitleasingDanmark håndterer vi alle aspekter af splitleasingaftalen. Vores dedikerede team sikrer korrekt kontraktudarbejdelse, løbende fakturering i overensstemmelse med de aftalte vilkår og sørger for, at betalingerne bliver fordelt korrekt mellem parterne baseret på de respektive kørselsmønstre.

+300 forhandlere i Danmark
Find forhandler

Ubesværet oplevelse for både forhandler og kunde

Vores mål er at sikre en ubesværet og smidig splitleasingoplevelse for både dig som forhandler og dine kunder. Ved at lade os håndtere administrationen kan du opnå den ønskede økonomiske fleksibilitet og mobilitet uden at bekymre dig om de administrative detaljer.

Bliv forhandler i dag
Vi har mere end 300 stærke samarbejdspartnere

Thomas Holmboe

Head of Splitleasing

+45 53 56 78 80

Bliv en del af SplitleasingDanmark forhandlernetværket

Thomas glæder sig til at gøre dig og dit personale klogere på splitleasing og de mange fordele.

  Har du spørgsmål?

  Mød vores splitleasing eksperter

  Thomas Holmboe

  Head of Splitleasing

  Malene Mørck

  Administrativ leasingsupporter

  Tina Drachmann

  Administrativ leasingsupporter

  Leon Beck Clausen

  Finance Manager

  Christina Elsborg

  Økonomi- og kundesupporter

  Frederikke Hansson

  Bogholder

  Bliv klogere på splitleasing

  Hvad er splitleasing?

  Splitleasing er en leasingmetode, hvor både privatpersoner og virksomheder kan dele omkostningerne ved at lease en bil. Det indebærer, at leasingaftalen deles mellem en privatperson og en virksomhed, hvor den private part betaler for sin private brug af bilen, mens virksomheden betaler for den erhvervsmæssige brug.

  Hvordan fungerer splitleasing?

  Ved splitleasing indgås der en aftale mellem den private part og virksomheden, der fastsætter en akkumuleret fordeling af leasingomkostningerne. Både den private part og virksomheden betaler hver deres del af leasingydelsen og eventuelle driftsomkostninger, baseret på den aktuelle kørselsfordeling. Leasingaftalen kan omfatte forskellige services som forsikring, service og vedligeholdelse.

  Hvad er fordelene ved splitleasing?

  Når du splitleaser en bil skal du ikke betale for beskatningen af firmabil, og leasingformen kan derfor være fordelagtigt for både privatpersoner og virksomheder. Privatpersonen kan drage fordel af en mere omkostningseffektiv løsning, da virksomheden dækker en del af leasingomkostningerne. Virksomheden kan også opnå skattemæssige fordele og økonomisk fleksibilitet ved at lease bilen gennem splitleasing.

  Hvem kan benytte sig af splitleasing?

  Både privatpersoner og virksomheder kan benytte sig af splitleasing, hvis de ønsker at dele omkostningerne ved at lease en bil. Splitleasing kan være særligt relevant for selvstændige erhvervsdrivende, freelancere eller virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere fordelagtige leasingordninger. Det kan også være en attraktiv løsning for privatpersoner, der har behov for både privat og erhvervsmæssig brug af en bil.

  Er splitleasing tilgængelig for alle typer biler?

  Splitleasing er tilgængeligt for et bredt udvalg af biler, herunder både personbiler og erhvervskøretøjer. Tilgængeligheden afhænger dog af leasingudbyderen og de specifikke vilkår og betingelser, der gælder for splitleasingaftalen.

  Hvilke udgifter bliver fordelt?

  Som en del af splitleasingaftalen er det et krav, at alle udgifter administreres af leasingselskabet, som derefter fordeler og opkræver hos leasingtager i forhold til antal kørte km.

  Udgifter der indgår i aftalen:

  • Leasingydelse
  • Brændstof
  • Serviceomkostninger
  • Forsikring
  • Ejerafgift

  Hvilke ture er private?

  Typiske private ture inkluderer:

  • Ture fra hjemmet til arbejdspladsen.
  • Ture fra arbejdspladsen til hjemmet.
  • Kørsel på ferie.
  • Andre private ærinder såsom at hente børn, indkøb og besøge venner og familie.

  Hvilke ture er erhverv?

  Typiske erhvervsture inkluderer:

  • Ture til at hente frokost, kage osv. til virksomheden.
  • Ture mellem forskellige afdelinger inden for virksomheden.
  • Ture fra arbejdspladsen til forskellige erhvervsmæssige destinationer, såsom møder, fremvisning af bolig, håndværksopgaver osv.

  nyheder i din indbakke

  Klar til at digitalisere din forretning?

  Kontakt os