Bliv en del af holdet hos ASG-Digital

Hos ASG-Digital arbejder vi på at digitalisere og forbedre den danske bilbranche. Vi er et professionelt IT-udviklingshus, som udarbejder skræddersyet løsninger, der gør hverdagen for bilimportører og bilforhandlere nemmere.

Vores kerneprodukter er vores fuldautomatiske afgiftsberegner og leasingberegner, som henvender sig til aktører i bilbranchen, som ønsker at øge effektiviteten – hver dag. Vi er en konstant udviklende forretning, og vi arbejder derfor altid på at forbedre nuværende løsninger og at udarbejde nye.

Vores mission er til enhver tid, at blive den foretrukne leverandør af skræddersyet IT-løsninger til den danske bilbranche.

Lyder det som en mission du vil med på?

Hvis ja, så tjek vores ledige stillinger ud eller send en uopfordret ansøgning her.

Vi sætter en ære i at være korrekte, handlekraftige og kompetente i vores rådgivning.

Se vores ledige stillinger

Hos ASG-Digital er vi i rivende udvikling, og vi har derfor brug for nye stærke kræfter, der har lyst til at være med på vores digitale rejse.
Nedenfor kan du se vores nuværende stillingsopslag, hvor du samtidig har muligheden for at søge uopfordret.

© e-Recruitment by HR-ON

Vores værdier

Vi lægger stor vægt på at levere de bedste løsninger til vores kunder, og vores kerneværdier er derfor baseret på gennemsigtighed, tillid og gensidig respekt.

Vores atmosfære er løs og vi møder hinanden i øjenhøjde uanset afdeling og stilling. Det er noget som vi vægter meget højt, og hos os er det essentielt, at alle skal føle sig som en del af holdet.

Som en del af Autosource Group koncernen har vi tætte samarbejder med vores søsterselskaber, og vi gør meget ud af at gøre hinanden gode og udnytte kompetencer på tværs af selskaberne. Det er vores udgangspunkt for at skabe fremtidens bilbranche.