Bliv en del af autobranchens digitale rejse

Er du passioneret omkring udvikling og kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed i rivende udvikling, der er dedikeret til at revolutionere og modernisere autobranchen?

Vores værdier

Vi er passioneret

Hos ASG er vi drevet af at bidrage til fremtidens mobilitetssektor og er ambitiøse i vores stræben efter konstant at levere de mest innovative løsninger.

Vi er teamorienteret

Hos ASG er et stærkt fællesskab afgørende for os. Vi tror på, at vi som individer kan nå langt, men at vi sammen kan nå endnu længere.

Vi er åbne

Hos ASG har vi en åben og agil kultur, hvor nye ideer og forandringer omfavnes og er en forudsætning for at vi konstant udvikler os.

Vi er ansvarlige

Hos ASG gennemsyrer ordentlighed alle vores handlinger og beslutninger uanset hvilken opgave vi påtager os.

Vi skaber positive resultater gennem digitale indsatser

ASG Digital er et førende IT-udviklingsfirma, der er specialiseret i at skabe skræddersyede løsninger, der effektiviserer og simplificerer hverdagen for samtlige aktører i autobranchen. Vi er drevet af vores mission om at digitalisere bilindustrien og skabe positive forandringer gennem vores digitale indsats.

+80 dygtige medarbejdere
3 kontorer i Odense, Aarhus og København

Vi værdsætter innovation, kreativitet og teamwork

Som ansat hos ASG Digital får du muligheden for at arbejde på spændende projekter, der skaber værdi for vores +500 kunder i den danske autobranche. Du vil være en del af et højt kvalificeret og dynamisk team, hvor vi værdsætter innovation, kreativitet og teamwork. Vi tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dine færdigheder og udforske nye teknologier.

Hvem er vi?

Bliv en del af holdet

Vi er i rivende udvikling og er altid på udkig efter flere dedikerede talenter, der ønsker at bidrage til digitaliseringen af autobranchen. Klik på knappen og se alle vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

Vi tror på, at vi som individer kan nå langt, men at vi sammen kan nå endnu længere.

Se alle vores løsninger

Alle
Beregningsværktøjer
Mersalg
Leasing og adm.
Marketplace

nyheder i din indbakke

Klar til at digitalisere din forretning?

Kontakt os

Vælg de rette løsninger

Se vores anbefalinger herarrow-right