Vi udvikler og leverer innovative softwareløsninger

med det formål at digitalisere bilbranchen indefra

Hvem er vi?

Vi er et uafhængigt og professionelt IT-udviklingshus, som tilbyder softwareløsninger til bilbranchen skræddersyet til en hverdag i en moderne bilforretning.

Vi skaber løsninger, der automatiserer og tidsoptimerer arbejdsgangene i bilbranchen – alt sammen med udgangspunkt i at skabe den største effektivitet for vores kunders forretning.

Softwareløsninger til bilbranchen

Blandt vores mest populære softwareløsninger til bilbranchen finder du den automatiske afgiftsberegner, som kan hjælpe dig med lynhurtigt at forhåndsvurdere afgifter. Vores afgiftsfastsættelse fastsætter registreringsafgiften på blot 15 minutter, og vores genberegner giver dig op til 500 automatiske beregninger til den lovpligtige L4 genberegning.

Arbejder du med leasing? Så tag et kig på vores digitale beregningsværktøj. Med vores leasingberegner kan du nemlig helt enkelt beregne komplicerede leasingtilbud. Skift let mellem alle leasingtyper og finansieringsformer, indstil provisionssatser og vælg frit mellem afgiftstyper.

Vi er en del af Autosource Group koncernen

ASG Digital udspringer sig fra den danske software koncern – Autosource Group. Koncernen beskæftiger i dag mere end 60 dygtige medarbejdere fordelt i København, Odense og Aarhus.

Vi er stolte af at kunne kalde os selv for en SaaS virksomhed, der leverer flerstrengede løsninger og software. Løsninger, der alle sikrer vores kunder transparens, objektiv rådgivning og fuldautomatiske softwareprodukter. Vi er stolte af at kunne sige, at uanset hvad vi udvikler, så gør vi det med en ambition om at være best-in-class.

Vores politik

Vores overordnede politik er, at alle IT-systemer, der produceres bliver udført efter de højest mulige standarder og efter de til enhver tid gældende sikkerhedskrav.

For at leve op til vores målsætning om at være kundens foretrukne valg og for at fastholde og udvikle vores ledende position inden for den danske bilbranche, har vi fastlagt nedenstående kvalitetspolitik for virksomhedens vigtigste aktører og aktiviteter:

• Vores kunder

• Vores medarbejdere

• Leverandører

• Myndigheder

Kunden – Kunden skal opleve kvalitet i alle aspekter i mødet med os som virksomhed og vores produkt. Lige fra første kontakt med vores personale til endeligt afviklet dataerklæring.

Medarbejdere – Vores medarbejdere er den vigtigste ressource til at kunne levere den ønskede kundeoplevelse. Vi ønsker at tiltrække og fastholde kvalificerede og engagerede medarbejdere. Med deres engagement og indlevelse kan vi forfølge vores strategi, politikker og værdigrundlag herunder vores kvalitetsmål.

Vi ønsker, at vores medarbejdere løbende udvikles og uddannes, så de hele tiden har de bedste faglige forudsætninger for at levere den kvalitet som vores kunder efterspørger.

Leverandører – Når vi vælger leverandører, er det vigtigt for os, at de kan indgå som løsningspartnere. Sammen med kreative og solide leverandører kan vi sikre den mest konkurrencedygtige pris til vores kunder uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet.

Myndigheder – I vores arbejde med IT-systemer vil vi altid arbejde inden for gældende myndigheds- og sikkerhedskrav, så vi sikrer, at vores systemer lever op til gældende lovkrav og standarder.

Vores forpligtelse – vi forpligter os til at:
• Sikre at vores kvalitetsledelsessystem altid er opdateret i forhold til gældende krav.
• Sikre løbende forbedringer af vores kvalitetssystem.