Digitalt. Datadrevet. Brugervenligt.

Hos ASG Digital er vi dedikeret til at skabe skræddersyede løsninger, der effektiviserer og forenkler hverdagen for alle aktører i autobranchen. Vores mål er at digitalisere bilindustrien og skabe positive forandringer gennem vores digitale indsats.

Frustration blev til digital forvandling

Startskuddet for ASG Digital blev affødt af Kent Bernsdorfs frustrationer over de mange manuelle og tidskrævende arbejdsgange i bilbranchen. Som erfaren bilmand indså han behovet for forandring i en ellers forældet branche. Med fokus på innovation og effektivitet blev ASG Digital grundlagt med det klare mål at revolutionere branchen og forme en digital fremtid.

Vores passion for gøre en forskel driver os hver dag til at udvikle automatiserede løsninger, der frigør tid og skaber en problemfri oplevelse for alle aktører i autobranchen.

+5000 tilfredse kunder

SaaS virksomhed med stærke rødder i autobranchen

I dag er vi stolte af at kunne kalde os selv for en førende SaaS virksomhed, der udvikler flerstrengede softwareløsninger, som opruster autobranchen med digital effektivisering. Vores løsninger sikrer +5000 kunder tidsbesparelser, øget sikkerhed og mersalgsmuligheder i en stærkt konkurrencepræget branche.

Vi er +80 dedikerede medarbejdere fordelt i København, Odense og Aarhus, der er drevet af at bidrage til fremtidens autobranche og er ambitiøse i vores stræben efter konstant at levere de mest innovative og værdiskabende løsninger på markedet.

Mød holdet bag

“Det vi opnår i dag, accelererer vi i morgen”

Skab bedre kundeoplevelser

Hos ASG Digital tilbyder vi digitale og automatiserede løsninger, der frigiver tid til, at du kan fokusere på andre og mere værdiskabende opgaver. På den måde kan du bruge mere tid på at skabe bedre kundeoplevelser – og derigennem øge loyaliteten hos dine kunder og dermed gensalg.

Få overblik og øget sikkerhed

Vores løsninger er datadrevne og cloudbaserede, hvilket giver dig en bred vifte af præcise og dokumenterede produkter og services, der kan gøre din hverdag mere effektiv. Vi hjælper dig med at skabe sikkerhed omkring din dokumentation og giver dig et samlet overblik, så du altid kan føle dig tryg.

Bliv mere effektiv

Vores brugervenlige platforme er designet til at hjælpe dig med at effektivisere dine arbejdsprocesser på en nem og hurtig måde. Med vores intuitive brugergrænseflader og smarte funktioner kan du nemt automatisere og optimere dine arbejdsgange.

 

nyheder i din indbakke

Klar til at digitalisere din forretning?

Kontakt os