Vi udvikler og leverer innovative softwareløsninger

med det formål at digitalisere bilbranchen indefra

Hvem er vi?

Vi er et uafhængigt og professionelt IT-udviklingshus, som tilbyder softwareløsninger til bilbranchen skræddersyet til en hverdag i en moderne bilforretning.

Vi skaber løsninger, der automatiserer og tidsoptimerer arbejdsgangene i bilbranchen – alt sammen med udgangspunkt i at skabe den største effektivitet for vores kunders forretning.

Hvad kan vi?

Vi har et stort og kompetent hold af udviklere og softwarespecialister, hvilket betyder, at vi kan designe netop dén unikke løsning, der passer allerbedst til dig og din virksomhed.

Vi hjælper jer med at nedskalere tunge, tidskrævende og administrative arbejdsprocesser, og forvandle dem til effektiv smart-thinking. Det gør vi for at hjælpe dig og din virksomhed med at spare tid og ressourcer, så I kan fokusere på netop jeres specialistområde – dét I er gode til.

Innovative softwareløsninger til bilbranchen

Savner du inspiration?

Softwareløsninger til bilbranchen

Blandt vores mest populære softwareløsninger til bilbranchen finder du den automatiske afgiftsberegner, som kan hjælpe dig med lynhurtigt at forhåndsvurdere afgifter. Vores afgiftsfastsættelse fastsætter registreringsafgiften på blot 15 minutter, og vores genberegner giver dig op til 500 automatiske beregninger til den lovpligtige L4 genberegning.

Arbejder du med leasing? Så tag et kig på vores digitale beregningsværktøj. Med vores leasingberegner kan du nemlig helt enkelt beregne komplicerede leasingtilbud. Skift let mellem alle leasingtyper og finansieringsformer, indstil provisionssatser og vælg frit mellem afgiftstyper.

Vi er en del af Autosource Group koncernen

ASG Digital udspringer sig fra den danske software koncern – Autosource Group. Koncernen beskæftiger i dag mere end 60 dygtige medarbejdere fordelt i København, Odense og Aarhus.

Vi er stolte af at kunne kalde os selv for en SaaS virksomhed, der leverer flerstrengede løsninger og software. Løsninger, der alle sikrer vores kunder transparens, objektiv rådgivning og fuldautomatiske softwareprodukter. Vi er stolte af at kunne sige, at uanset hvad vi udvikler, så gør vi det med en ambition om at være best-in-class.