Leasingberegner til leasing- og finansieringsselskaber

Beregn nemt og øjeblikkeligt komplicerede leasingtilbud med vores leasingberegner. Vi har udviklet og skræddersyet funktionerne efter bilbranchens stigende behov for en digital leasingberegner.

Anvendt af

Komplet værktøj, der effektiviserer dit arbejde med leasing

Skift frit mellem alle leasingformer

Skift leasingtype eller finansieringsform let uden at skulle indtaste et nyt tilbud. Vælg din ønskede leasing- eller finansieringsform og send dit leasingtilbud til os med det samme. Uanset om du har brug for en flexleasingberegner, splitleasing-beregner, erhvervsleasingberegner eller noget helt andet, har vi det komplette værktøj til dig.

Skræddersy efter dine behov

Administrér dit forhandlernetværk nemt med vores leasingberegner. Tilpas og skræddersy hver enkelt forhandlers profil og oplevelse på beregneren. Brug vores værktøj til at udregne komplekse leasingaftaler for den bil, du ønsker.

Beregn med forholdsmæssig eller fuld afgift

Beregn og send leasingtilbudet i vores leasingberegner, uanset om bilen skal leases på forholdsmæssig eller fuld afgift. Du kan nemt ændre afgiftstypen, selv efter du har lavet en beregning.

Optimeret administration med omfattende funktionalitet

Administrer dit forhandlernetværk nemt med individuel opsætning for hver forhandler. Tilpas brugerroller og rettigheder på tværs af alle brugere. Tilføj depositum, juster førstegangsydelse og biltyper. Skræddersy løbetid, gentegn leasingaftaler med et enkelt klik, og tilpas informationsfelter og gebyrer.

Hør mere om dine muligheder

Skalerbar whitelabel-løsning, skræddersyet til dine unikke behov

Skab den perfekte leasingberegnerløsning til din forretning med vores skræddersyede softwareudvikling. Vores erfarne team af softwareudviklere er specialiserede i at imødekomme dine unikke behov og ønsker. Uanset om det drejer sig om specialiserede beregningsalgoritmer, integration med eksisterende systemer eller avancerede rapporteringsmuligheder, kan vi hjælpe dig med at optimere din forretning.

Nikolaj Karpathakis

Digital salgskonsulent

+45 26 33 20 40

Er du klar til at digitalisere din forretning?

Vi er klar til at vise dig vejen til effektivisering gennem vores digitale værktøjer.

    nyheder i din indbakke

    Klar til at digitalisere din forretning?

    Kontakt os

    Vælg de rette løsninger

    Se vores anbefalinger herarrow-right