Udgivet 19. januar 2024
Læsetid 2 minutter

Wefleet og Autosource Group indgår stor samarbejdsaftale

Wefleet, der er en af de førende virksomheder inden for flådestyring, har netop indgået et samarbejde med Autosource Group som udbyder markedets bedste IT-løsninger til afgiftsberegninger af biler. Det strategiske partnerskab vil revolutionere flådeejernes dokumentationshåndtering, da afgiftsberegning af biler nu bliver muligt for alle Wefleets kunder. Det betyder, at endnu flere processer og dokumenter samles i ét system.

Det er ikke kun tid der spares når Wefleets kunder i fremtiden nemt, hurtigt og effektivt kan afgiftsberegne biler. Det bliver også mere simpelt at afgiftsberegningerne – og alle øvrige – dokumenter samles ét sted. Med det nye samarbejde mellem Wefleet og Autosource Group er det endda muligt at få en opsætning, så afgiftsberegningerne bliver hentet ind automatisk, så flådeejeren ikke skal bruge tid på administrationen.

“Vi er meget begejstrede for vores kommende samarbejde med Autosource Group. Den nye aftale vil gøre det nemmere for vores kunder at administrere deres flåde og sikre, at de altid har klare og ajourførte dokumenter til rådighed. Wefleet er fast besluttet på at udvikle innovationen inden for flådestyring. Derfor giver det rigtig god mening, at vi nu kan tilbyde vores kunder afgiftsberegning af bilerne i vores system”, udtaler Thomas Nuppnau, CEO for Wefleet.

Det nye samarbejde mellem Wefleet og Autosource Group indeholder en omfattende og fuldt integreret løsning, så det bliver let at afgiftsberegne biler og altid have relevante dokumenter ved hånden. Afgiftsberegneren, der nu bliver en integreret del af Wefleet, er fuldautomatisk og beregner en forhåndsvurdering af handelsprisen og dernæst afgiften på cirka to minutter.

“Vi ser en stor værdi i samarbejdet med Wefleet, som ligesom os selv nytænker og arbejder hårdt hver dag for at innovere bilbranchen. ASG har en konstant mission om at automatisere så mange processer som muligt, samt skabe mere transparens og enkelthed. Og det kan vi virkelig gøre sammen med WeFleet, som også er meget ambitiøse omkring deres produkt. Vores kunder der i dag er på ASG produkter, vil opleve en meget nemmere hverdag med integrationen til Wefleet – det glæder vi os meget over”,  forklarer Jesper Wang Hansen, CSO Autosource Group.

Ved spørgsmål står begge virksomheder til rådighed. Jesper Wang, CSO hos Autosource Group kan kontaktes på jw@autosourcegroup.dk eller +45 40 63 68 37. Thomas Nuppnau, CEO hos Wefleet kan kontaktes på tn@wefleet.dk eller +45 20 11 39 97.

 

nyheder i din indbakke

Klar til at digitalisere din forretning?

Kontakt os

Vælg de rette løsninger

Se vores anbefalinger herarrow-right