Udgivet 16. januar 2024
Læsetid 2 minutter

1001 BILER indgår samarbejde med Karvil Group: Udvider med fysiske lokationer

Autosource Group er stolte over at meddele et nyligt samarbejde mellem 1001 BILER og Karvil Group. Det strategiske partnerskab er en betydningsfuld milepæl for begge parter og repræsenterer en fusion af digital ekspertise og fysisk tilstedeværelse, skabt for at imødekomme både online og offline kunders behov.

Karvil har siden 2001 solgt biler og skabt køreglæde gennem deres i alt ti fysiske bilforretninger og værksteder. 1001 BILER har været en del af ASG-gruppen siden opkøbet i starten af 2022. Den online markedsplads giver direkte adgang til importbiler fra hele det europæiske marked og faciliterer derved lettere adgang til attraktive priser og ekstra udstyr. 1001 BILER står desuden bag en automatisk importberegner, der gør det muligt for kunder at beregne præcise importpriser direkte fra mobile.de ved blot at indsætte et link.

 

Bringer konceptet ind i den fysiske verden 

Det nye partnerskab mellem 1001 BILER og Karvil Group repræsenterer en fusion af digital ekspertise og fysisk tilstedeværelse, der skaber en ny tilgang til import af brugte biler.   

“Vi er begejstrede for at gå sammen med Karvil i denne spændende rejse. Samarbejdet styrker ikke kun vores position inden for bilimport og leasing, men det bringer også vores innovative koncept ind i den fysiske verden. Dette skaber en unik mulighed for kunderne, hvor de kan opleve den digitale bekvemmelighed samtidig med den personlige rådgivning fra erfarne bilrådgivere,” udtaler Jesper Wang, CSO for Autosource Group. 

 

Omfattende udvalg uden kompromis 

Integreringen af 1001 BILER konceptet i de fysiske forretninger betyder, at Karvil Group nu kan tilbyde kunderne et bredere udvalg af alle mærker og modeller. Udvalget rummer muligheder fra hele det tyske bilmarked og omfatter derfor alt fra danskernes favoritbiler til eksklusive modeller.  

Dette åbner dørene for en endnu større kundebase, der søger både online bekvemmelighed og den tryghed, der følger med fysisk rådgivning. 

“Ved at forene vores styrke med 1001 BILERs digitale ekspertise går vi nye veje inden for bilhandel. Dette partnerskab er ikke kun en fusion af koncepter, det er en forpligtelse til at levere en mere omfattende oplevelse for vores kunder. Vi er begejstrede for at tage det næste skridt i vores digitale rejse sammen med 1001 BILER.” Fortæller Mads Nør Lauvring, Adm. Direktør hos Karvil Group A/S. 

Konceptet tilbyder en alsidig tilgang, hvor både den online platform og den fysiske forretning er tilgængelig for kunderne. Det er ikke en enten-eller-løsning, men derimod en mulighed for at imødekomme forskellige kundetyper og sikre tryghed i alle faser af købsprocessen.  

1001 BILER vil til en start være tilgængelig som en shop-in-shop løsning hos Karvil i Odense, Fredericia, Roskilde og Rødekro. Planen er at udvide med flere fysiske lokationer med formål om at skabe en mere omfattende dækning i hele landet. Denne strategiske beslutning har ikke kun til hensigt at styrke salget hos de fysiske forhandlere, men også at imødekomme behovene hos slutbrugere, der søger billøsninger, som ikke nødvendigvis lagerføres. 

Ved spørgsmål står begge virksomheder til rådighed. Jesper Wang, CSO hos Autosource Group kan kontaktes på jw@autosourcegroup.dk eller +45 40 63 68 37. Mads Nør Lauvring, Adm. Direktør hos Karvil Group kan kontaktes på mnl@karvil.dk eller +45 29 43 80 19. 

 

nyheder i din indbakke

Klar til at digitalisere din forretning?

Kontakt os

Vælg de rette løsninger

Se vores anbefalinger herarrow-right