Udgivet 28. februar 2023
Læsetid 2 minutter

FindLeasing er blevet opkøbt af Autosource Group i 2023

En markant spiller på bilmarkedet har været så interesseret i den populære portal, at de har opkøbt FindLeasing.

Det er virksomheden Autosource Group, der med mere end 85 mand og hovedsæde i Odense, ser store muligheder i FindLeasing – både fra et forbruger- og forhandlerperspektiv.

FindLeasings portal er nemlig lige det, de mangler for at indfri ambitionen om at automatisere og digitalisere autobranchen:

“Vi bestræber os på hele tiden at udbygge vores samlede platforme. Vores mål er at udvikle og automatisere autobranchen og mere convenience for både forhandlerne og kunderne.

Og her passer FindLeasing 100% ind i vores setup,” lyder det fra Autosource Groups direktør, Kent Bernsdorf, og uddyber:

“Vi sælger jo ikke noget til kunderne, det gør bilforhandlerne. Vores ypperste opgave er at levere de bedst mulige værktøjer, så forhandlerne og kunderne møder hinanden på bedste vis.”

Hos Autosource Group er målsætningen at tilbyde bilforhandlere ét ultimativt, samlet system fra de modtager et lead på nettet og til, at de sidder med en underskrevet leasingaftale.

Medstifteren af FindLeasing, Morten Grønhøj, og resten af Aalborg-teamet fortsætter i det nye, større setup hos Autosource Group og ser frem til at gøre tilværelsen endnu bedre for leasingforhandlere og -kunder:

“Vi har jo lavet leasingberegneren, som forhandlerne fremover kan få ud på deres hjemmesider, så de slipper for at lave en masse manuelt arbejde. Vi har også allerede planer for at gøre tingene endnu nemmere.

Når man ser en leasingaftale i dag, ved man eksempelvis ikke, hvad bilens restværdi er. Programmet vil på sigt fortælle, om det er et godt tilbud og være så brugervenligt som muligt,” forklarer Morten.

Han kan også røbe, at de både hos FindLeasing og Autosource Group helt uafhængigt af hinanden har modtaget flere kundeønsker de seneste år om, at de to parter skulle finde sammen.

 

Store udenlandsdrømme

Ambitionen for opkøbet af FindLeasing og fremtidige samarbejde er store og rækker også uden for de danske landegrænser.

“I Autosource Group har vi haft 100% vækst det sidste år. Næste skridt er at skalere yderligere og for alvor nå ud i flere lande.

Her er de mange komplementære muligheder i FindLeasings værktøjer en væsentlig faktor,” fortæller ejeren af Autosource Group og uddyber:

“Det er selvfølgelig et vigtigt skridt på vejen mod at vækste yderligere i Danmark, men også i Europa. Vi har allerede underskrevet en aftale i Norge, og vi forventer også at være køreklar i Tyskland i år.”

nyheder i din indbakke

Klar til at digitalisere din forretning?

Kontakt os

Vælg de rette løsninger

Se vores anbefalinger herarrow-right