Fuldautomatisk værktøj til genberegning

Lav den lovpligtige L4 genberegning helt uden besvær. Vores fuldautomatiske værktøj gør det nemt og hurtigt for dig at lave op til 500 genberegninger med blot ét klik.

Den letteste løsning til L4 genberegning

L4-genberegning af leasing-, udlejning- og demobiler

Vores genberegner indhenter aktuelle markedspriser og laver herefter en genberegning af registreringsafgiften. Helt automatisk.

Op til 500 biler med ét klik

Alt, du skal gøre, er at udfylde reg. nr., km stand og evt. leasingperiode. Beregningen sker helt automatisk og du kan regne op til 500 biler på én gang.

Fuld dokumentation til SKAT

Beregneren præsenterer genberegningsresultatet let og overskueligt med alt bagvedliggende dokumentation, som SKAT skal bruge.

Skab tryghed for dine kunder

Ved at benytte vores intuitive, præcise og hurtige løsning kan du som forhandler opnå høj kundeloyalitet og give dine kunder rådgivning baseret på et solidt grundlag. Vores brugervenlige proces sikrer en gnidningsfri oplevelse, der gør det nemt for dig at betjene dine kunder effektivt og professionelt med udgangspunkt i korrekt data og præcise beregninger.

Få adgang nu
350 Forhandlere benytter vores genberegner

Slip for manuelle arbejdsgange

Vores fuldautomatiske værktøj indsamler omfattende information om sammenligningsbiler, handelspriser, udstyr, nypriser, DMR-data og alt andet, der er nødvendigt for en genberegning. Resultatet præsenteres i en brugervenlig og overskuelig dokumentation, som nemt kan sendes til SKAT.

Nikolaj Karpathakis

Digital salgskonsulent

+45 26 33 20 40

Er du klar til at digitalisere din forretning?

Vi er klar til at vise dig vejen til effektivisering gennem vores digitale værktøjer.

    nyheder i din indbakke

    Klar til at digitalisere din forretning?

    Kontakt os