Fullstack webudvikler

Vil du udvikle dig inden for webudvikling og B2B løsninger hos et firma i rivende vækst?


Hvem er vi?

Autosource Group Digital udvikler banebrydende systemer skræddersyet til bilbranchen. Vores mål er at skabe nemme og gennemførte løsninger for bilforhandlere, finansielle institutter og bilimportører. Vi har en stor backlog fyldt med spændende projekter og har derfor brug for kræfter til at udføre disse.

Hvad skal du?

Din primære arbejdsopgave vil bestå af programmering i PHP til backend samt den almindelig frontend suite af sprog. Vi ser gerne at du har erfaring med programmering. Hvis du har kendskab/erfaring med Laravel, er det en klar bonus – ellers skal du som minimum have kendskab til MVC.

Opgaver

Som udvikler hos os, vil du være en del af et ungt og ambitiøst team i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor forskellige baggrunde danner grundlag for en masse sparring. Dine opgaver vil ligge i at udarbejde B2B webløsninger til bilbranchen og vedligeholde vores nuværende systemer.

Forventninger

Vi forventer, at du udviser lærevillighed og er i stand til selv at opsøge informationer til at løse de konkrete udfordringer, du vil støde på undervejs. Du kan naturligvis sparre med dine kollegaer, ligesom vi også forventer at kunne få sparring af dig.

Ærlighed og høj arbejdsmoral vægtes højt, ligesom en sans for detaljer, design og brugervenlighed også er en fordel

Du er:

  • Interesseret i at udvikle dig
  • Løsningsorienteret
  • Selvstændig og initiativrig
  • Bidrager til et positivt, sjovt og uformelt miljø

Stillingen er fuldtid.

Er du blevet nysgerrig?
Har du spørgsmål til stillingen, kontakt IT-chef Jacob Glaven på telefon +45 23 43 43 93 eller på mail jf@asg-digital.dk.

Ansøg hurtigst muligt
Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV snarest muligt. Stillingen er med opstart så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.