Vidensuniverset

Eksklusiv adgang til unik og branchespecifik viden

Ved du, hvornår du skal betale grøn ejerafgift og CO2-ejerafgift – og kan du forskellen? Har du styr på reglerne for import af biler? Og kender du beskatningsreglerne for fri firmabil?

Nogle af reglerne ændrer sig løbende, og vi ved erfaringsmæssigt, at det kan være svært at holde styr på dem alle – især i en branche, hvor der er mange regler. Derfor har vi udviklet et digitalt vidensunivers, hvor vores eksperter deler ud af deres omfattende viden, så du trygt kan læne dig tilbage i sædet og fokusere på din forretning uden at skulle forholde dig til en masse nye regler eller krav.

Med et abonnement på vores fuldautomatiske afgiftsberegner bliver du nemlig helt automatisk en del af vores vidensunivers, hvor vi sørger for, at du altid kan finde viden og inspiration om sammenligningsbiler, beskatningsgrundlag og meget andet.

Du kan samtidig læse en masse dybdegående fagartikler, se videoer og finde digitale værktøjer om alt fra fuldafgifter og registreringsafgifter til import af biler, når vores eksperter deler ud af deres know-how. Alt sammen kogt ned til let overskueligt materiale til dig.

Skal du også have adgang til vores vidensunivers?