Fejl ved beregning af værdifastsættelser og afgiftsberegninger

De nye regler for bilafgifter skaber problemer, når autobranchen
skal beregne registreringsafgiften.

Udklip

Stigning i fejl ved værdifastsættelse og afgiftsberegning

Der bliver i stigende grad fundet flere og flere fejl i værdifastsættelser og registreringsafgifter – især på importerede biler. Hvert år bliver værdien fastsat på tusindvis af biler, men det viser sig, at værdifastsættelsen i flere tilfælde bliver ændret af motorankenævnet, hvis forbrugeren klager – i nogle tilfælde er køretøjets værdi blevet korrigeret med helt op til 50%.

Forskellige kriterier for dokumentation skaber fejl

Forvirringen stiger blandt autobranchen, som modtager fejlberegninger af værdifastsættelser og registreringsafgifter. Det stigende problem kan bunde i, at værdifastsættelse ved henholdsvis Motorstyrelsen og motorankenævnet kræver forskellige kriterier for dokumentationen, når der bliver indhentet salgsannoncer for lignende køretøjer. Det er derfor altid en fordel at få gennemgået beregningerne af fagpersoner.

Har du brug for hjælp til at få gennemgået dokumentationen? Vi sidder altid klar til at hjælpe.

Præcis og korrekt forhåndsvurdering med ASG Digitals fuldautomatiske afgiftsberegner

Udregning af værdifastsættelse og registreringsafgift kan være svært og kringlet. Med vores fuldautomatiske værktøj kan du nemt og hurtigt beregne begge. Her sikrer du dig en præcis og korrekt forhåndsvurdering. Vi indsamler al den nødvendige dokumentation for beregning af værdifastsættelse og registreringsafgift og præsenterer den nemt og overskueligt for dig, så dokumentationen kan blive fremvist til SKAT eller motorankenævnet. Beregneren indsamler, vurderer og værdifastsætter bilen på ca. 2 minutter. Få adgang til vores fuldautomatiske beregner her.

For at gøre det endnu nemmere for dig, har du mulighed for at købe fuldafgiften hos os og slippe for dokument- og tidsbesvær. Vi sørger for at indmelde bilen til SKAT med tilhørende dokumentation, og vi står på mål til eventuelle op- og nedreguleringer. Køb din fuldafgift her.

Lovpligtig L4-genberegning med komplet og korrekt dokumentation

Med de nye regler omkring genberegning stiger presset for dokumentation for den danske bilbranche. Med ASG Digitals genberegner kan du nemt og hurtigt genberegne køretøjets nye værdifastsættelse og herved afgiften. Her modtager du igen præcis, komplet og overskuelig dokumentation, som kan sendes til SKAT. Få adgang til genberegneren her.

Kontakt os i dag og få adgang til vores automatiske værktøjer

Kontakt:
Nikolaj Karpathakis
Digital salgskonsulent
+45 26 33 20 40
nk@autosourcegroup.dk