Digital Product Owner

Vil du være med til at digitalisere bilbranchen og den digitale handel med motoriserede drømme? Bliv en del af teamet hos ASG Digital, som hjælper bilbranchen til en bedre og mere digital hverdag. Vi udvikler SaaS-løsninger og har blandt andet markedets førende produkt til beregning af handelspriser.

Er du en erfaren Product Owner eller projektleder, som vil være med på vores rejse, er det dig, vi leder efter.

Uformelt team og stor frihed

Vi er et mindre team, som har en uformel kultur med gode kollegaer. Vi arbejder i en rar atmosfære med få regler, masser af frihed og mange muligheder for indflydelse. Vi lytter, tester og er i gang med en større vækstrejse med mange nye kollegaer, så der er store muligheder for at påvirke vores metoder og prøve nye ideer af.  Vi er tæt forbundne med vores kollegaer, som arbejder med bilerne og nyder sparring med vores ”bilfamilie”, der er derfor aldrig langt til kvalificeret input fra vores brugere. 

Dine opgaver:

Som Digital Product Owner kommer du til at arbejde tæt sammen med vores kunder, sælgere, marketing, softwareudviklere og kundeservice for at kunne levere fantastiske softwareprodukter. Produkterne skal gøre hverdagen lettere for vores brugere. Dine arbejdsopgaver bliver at:  

 • lancere nye funktioner, beskrive og udvikle nye produkter 
 • arbejde med abonnementsforretning 
 • have dialog med kunder og andre stakeholders 
 • udarbejde business cases 
 • udarbejde kunderejser og specifikationer 
 • deltage i agil softwareudvikling som Product Owner 
 • være med til at forbedre vores måde at arbejde på. 

Hvad forventer vi af dig?:

Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaverne og er drevet af ønsket om at skabe brugervenlige IT-løsninger, der understøtter brugernes behov og arbejdsgange. Det er vigtigt, at du har fokus på en åben dialog med dine kolleger om opgaver og fremdrift. Vi forventer, at du:  

 • har erfaring med UX og kan udtænke en brugerrejse 
 • har kommerciel forståelse  
 • har erfaring og lyst til levering af værdi til kunder gennem produkter eller projekter 
 • er i stand til at eksekvere 
 • har teknisk forståelse, og/eller agil udvikling er en fordel 
 • er god til at arbejde og motivere et team.   

Vi tilbyder

Du bliver tilbudt en lønpakke, der afspejler dine kompetencer, kvalifikationer og resultater. Pakken vil blive sammensat, så den matcher den rette kandidat. Derudover tilbyder vi pension og sundhedsforsikring. Din arbejdsplads bliver Bondovej 16, 5250 Odense, og der er naturligvis mulighed for hjemmearbejde.  

 Hvem er vi? 

ASG Digital er en del af Autosource Group-koncernen. Vi udvikler banebrydende IT-løsninger skræddersyet til bilbranchen, og vores mål er at skabe nemme og gennemførte professionelle løsninger for bilforhandlere, finansielle institutter og bilimportører. Vi er altid sprængfyldte med idéer og har derfor brug for hjælp til at udføre disse. 

Vores hovedkontor ligger i Odense SV. Her er der altid højt humør, og arbejdsmoralen er i top, hvilket gør vores travle hverdag sjov, udfordrende og ikke mindst udviklende – både personligt og fagligt.

Ansøg

Send din ansøgning samt CV til: hr-rekruttering@autosourcegroup.dk med emnet ”Digital Product Owner ”.

Opstart er hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende.

Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.  

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte:

Morten Pedersen
CIO
Tlf.: 26 27 37 52
mp@asg-digital.dk

ASG Digital
Bondovej 16, 5260 Odense SV
https://asg-digital.dk/