Afgiftssupporter med flair for IT og kundeservice

Vil du have ansvaret for registreringsafgifter i et firma i rivende vækst? Har du en naturlig interesse i biler? Og kan du yde topklasse support til alle typer af kunder? Så er du måske lige den kollega, vi står og mangler i vores fagligt stærke team hos ASG Digital i Odense.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • stå for den daglige drift af vores afgiftsberegner
  • yde support og assistance til vores kunder af afgiftsberegneren
  • fejlsøge og finde løsninger på eventuelle problemstillinger
  • træffe selvstændige beslutninger og have ansvaret for afgifterne
  • bidrage til et positivt, sjovt og uformelt miljø.

Dine vigtigste faglige og personlige kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du har en god forståelse for IT, og du skal finde det naturligt at dykke ned i eventuelle udfordringer og brænde for at løse dem.

Vi søger dig, som har interesse og viden inden for biler og registreringsafgift. Erfaring med registreringsafgifter er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du udviser lærevillighed og er i stand til selv at opsøge informationer til at løse de konkrete udfordringer, du kan støde på undervejs. Du kan naturligvis sparre med dine kollegaer, ligesom vi også forventer at kunne få sparring af dig.

Vi tilbyder

Du vil få en fuldtidsstilling, hvor du får ansvaret for at passe vores unikke afgiftsberegner, som er den første afgiftsberegner på markedet til at beregne registreringsafgifter på køretøjer automatisk.

Du får udviklet dine faglige kompetencer inden for bilbranchen, hvor du får tæt berøring med både leasing, kundesupport og selvfølgelig biler i al almindelighed.

Ærlighed og høj arbejdsmoral vægter vi meget højt, og vi tilbyder desuden et dynamisk arbejdsmiljø i ungt og ambitiøst team.

Du tilbydes en lønpakke, der afspejler dine kompetencer, kvalifikationer og resultater. Pakken vil blive sammensat, så den matcher den rette kandidat.

Derudover tilbyder vi pension og sundhedsforsikring.

Om os

ASG Digital er en del af Autosource Group-koncernen. Vi udvikler banebrydende IT-løsninger skræddersyet bilbranchen, og vores mål er at skabe nemme og gennemførte professionelle løsninger for bilforhandlere, finansielle institutter og bilimportører. Vi er altid sprængfyldt med idéer og har derfor brug for kræfter til at udføre disse.

Vores hovedkontor ligger i Odense SV. Her er der altid højt humør, og arbejdsmoralen er i top, hvilket gør vores travle hverdag sjov, udfordrende og ikke mindst udviklende både personligt og fagligt.

Lever dine personlige ambitioner op til ovenstående?

Send din ansøgning samt CV til: hr-rekruttering@autosourcegroup.dk med emnet ”Afgiftssupporter med flair for IT og kundeservice”.

Opstart er hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte:

Martin Riber
Afgiftsansvarlig
Tlf.: 27 63 29 19
mrj@asg-digital.dk

ASG Digital
Bondovej 16, 5260 Odense SV
https://asg-digital.dk/

Martin Riber - afgiftsansvarlig