Afgiftsansvarlig med flair for IT og kundeservice søges


Vil du have ansvaret for registreringsafgifter hos et firma i rivende vækst?

Autosource Group Digital (ASG-Digital) i Odense SV søger i øjeblikket en fuldtidsansat som får ansvaret for at passe vores afgiftsberegner, og assistere brugerne af den.

ASG-Digital, som er en del af Autosource Group-koncernen, udvikler banebrydende IT-løsninger skræddersyet til bilbranchen, og vores mål er at skabe nemme og gennemført professionelle løsninger for bilforhandlere, finansielle institutter og bilimportører. Vi er altid sprængfyldt med ideer og har derfor brug for kræfter til at udføre disse.

På arbejdspladsen er der altid højt humør hvor arbejdsmoralen er i top, hvilket gør vores travle hverdag sjov, udfordrende og ikke mindst udviklende på både personligt og fagligt plan.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling, hvor du får ansvaret for at passe vores unikke afgiftsberegner, som er den første afgiftsberegner på markedet til at beregne registreringsafgifter på køretøjer automatisk. Vi tilbyder også at udvikle dine faglige egenskaber inden for bilbranchen, hvor du får tæt berøring med både Leasing, kundesupport og selvfølgelig biler i al almindelighed. Vi vægter ærlighed og høj arbejdsmoral højt. Du vil blive en del af et dynamisk arbejdsmiljø og en del af ungt og ambitiøst team.

Vi forstiller os, at…

Du har en god forståelse for IT, hvor du finder det naturligt at dykke ned i eventuelle udfordringer og brænder for at løse dem. Vi søger dig, som har interesse og viden indenfor biler og registreringsafgift. Erfaring med registreringsafgifter er en fordel, men ikke et krav. Derudover skal du have god forståelse for Excel og almindelig matematisk viden.

Vi forventer, at du udviser lærevillighed og er i stand til selv at opsøge informationer til at løse de konkrete udfordringer, du kan støde på undervejs. Du kan naturligvis sparre med dine kollegaer, ligesom vi også forventer at kunne få sparring af dig.

Dit job

Dine opgaver kommer til at bestå af:

  • Daglig drift af vores afgiftsberegner
  • Support og assistance til vores kunder af afgiftsberegneren
  • Opdatering af vores katalog på udstyr og biler løbende
  • Fejlsøgning og løsning på eventuelle problemstillinger
  • Selvstændige beslutninger og ansvar for afgifterne
  • Bidrag til et positivt, sjovt og uformelt miljø

Lyder det som noget for dig, bedes du sende en ansøgning samt CV til  hr-rekruttering@autosourcegroup.dk med emnet Afgiftsansvarlig. Vi holder samtaler løbende, og ansætter så snart vi har den rette kandidat.

Forventet opstart er 1. august ellers efter aftale.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Jacob Fjord Glaven

på tlf.: 23 43 43 93 eller mail jf@asg-digital.dk