Afgiftsberegner

NEM AFGIFTSBEREGNING LIGE VED HÅNDEN

Se hvor nemt det er her

Online-løsningen til bilbranchen

Vi har gjort det nemt af beregne registreringsafgiften.  Vores online-beregner er  skræddersyet til at hjælpe bilbranchen på vejen mod tilfredse kunder.

Vores mål er, give vore samarbejdspartnere, som er bilimportører og bilforhandlere, muligheden for at øge salget igennem en professionel online-løsning til nem forhåndsvurdering af registreringsafgifter ved import, leasing og genberegning.

Vi har fokus på at skabe en professionel online-løsning hvor gennemskueligheden er med til at sikre en professionel brug samt dokumentation af den beregnede afgift, så salgspersonalet kan være trygge og professionelle i deres dialog med kunderne.

Vi sætter en ære i at være korrekte, handlekraftige og kompetente i vores rådgivning, og herigennem at, være den fortrukne samarbejdspartner i den danske bilbranche.

Spar tid i samarbejde med ASG Digital

NEM AFGIFTSBEREGNING LIGE VED HÅNDEN

Beregningen af registreringsafgiften har aldrig været nemmere.
I kan nu beregne, og få en forhåndsvurdering af afgiften ved brug af bilens stel eller registrerings nummer samt kilometerantal – alternativt kan man kopiere et link direkte fra mobile eller autoscout24 ind

ALLE SÆLGERE KAN NU BEREGNE REGISTERERINGSAFGIFT

Hvis man er koncern, kan man uden besvær  oprette flere brugere med adgang til online-beregneren. Vi har gjort det nemt at dokumentere registreringsafgiften på et hvilket som helst tidspunkt.

REVISORGODKENDT FORHÅNDSVURDERING

Hos Autosource Group Digital er ordentlighed nøgleordet, og derfor fører vi løbende kontrol med vores online-beregner. Denne kontrol bliver udført af Ernst & Young, som sikre at vi til en hver tid overholder gældende lovgivning på området.